Bosboomstraat 26 Hoogeveen | Telefoon: 0528-264038 | info@westerkim.nl

Agenda

 

 

 

50 jaar Westerkim

Op dinsdag 3 mei is de jubileumeditie 50 jaar Westerkim verschenen als bijlage bij de HvC. Dit is de link naar deze bijlage: http://www.boomplaza.nl/hoogeveen/dewesterkim

We delen ons leven en vinden het fijn om samen te zijn. Elke maandagmorgen komen we in de Vijverzaal bij elkaar om de week op christelijke wijze te beginnen. We organiseren activiteiten die we samen kunnen doen, zoals bingo, koersbal of handwerken maar bieden ook individuele activiteiten zoals een potje rummikub of een rondje fietsen op de duofiets. We overleggen met u wat u leuk vindt om te doen en proberen dan passende activiteiten te organiseren. Natuurlijk bent u niets verplicht!

Woont u niet in de Westerkim maar zou u wel eens even de deur uit willen? Ontmoet u graag andere mensen? Vindt u het leuk om mee te doen met activiteiten? Dan bent u van harte welkom in de Westerkim! U kunt dagelijks in ons restaurant een hapje mee-eten en deelnemen aan onze activiteiten. Wilt u meedoen aan een activiteit in de Westerkim? Neemt u dan telefonisch of per e-mail contact met ons op.

In de agenda onderaan deze pagina leest u per dag welke activiteiten er worden georganiseerd.

Voor meer informatie mag u ons ook altijd bellen (0528-264038), mailen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of kom langs bij de receptie (Bosboomstraat 26).

Graag tot ziens!

Mee-eten?

Voor € 7,25 krijgt u in ons huisrestaurant een keuzemenu. Dit menu bestaat uit een warme maaltijd met soep vooraf en een toetje na. Benieuwd naar dit keuzemenu? Download het keuzemenu van deze week hier. En het keuzemenu van volgende week hier.

Bewoners die in hun appartement eten krijgen een dagmenu. Klik voor het dagmenu van deze week hier. En het menu van volgende week hier.

Activiteiten

Wilt u de maandactiviteiten overzichtelijk op een rijtje hebben? Klik hier voor het overzicht van de vaste maandactiviteiten en voorzieningen. Klik hier voor het activiteitenrooster van september 2018.

Voorzieningen

In de Westerkim hebben we ook een aantal voorzieningen zoals een kapper (ook herenkapper), pedicure en een winkeltje.