Bosboomstraat 26 Hoogeveen | Telefoon: 0528-264038 | info@westerkim.nl

Agenda

 

 

 

Open bedrijvendag Hoogeveen

Zaterdag 3 november zetten wij onze deuren open. Kom ook langs. Er is van alles te beleven.

Ontvang informatie over wonen, werken en leren in de Westerkim. Ervaar in de ervaringstenten hoe het is om oud en zorgafhankelijk te zijn. Bewonder onze nieuwbouwplannen. Er is teveel om op te noemen. Klik hier om het volledige programma te bekijken. De koffie staat klaar!

Training samen dementievriendelijk

Tijdens de open bedrijvendag geven wij op twee momenten een training samen dementievriendelijk.

Een training van 9:30 uur -12:00 uur en een van 13:00-15:30 uur. In deze interactieve training leer je meer over dementie en hoe je mensen met dementie kunt herkennen. Vervolgens ga je aan de slag situaties uit de praktijk. Hoe reageer je bijvoorbeeld als iemand steeds dezelfde vragen stelt? Of als iemand vraagt naar zijn overleden vrouw? In deze training leer je hoe je goed kunt omgaan en contact kunt maken met mensen met dementie!

Voor wie? Alle belangstellenden. Wil jij/wilt u deelnemen ? Geef je snel op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van je naam en het tijdstip dat je wilt deelnemen. Er kunnen maximaal 20 personen per keer deelnemen. Deelname is gratis.

 

50 jaar Westerkim

Op dinsdag 3 mei is de jubileumeditie 50 jaar Westerkim verschenen als bijlage bij de HvC. Dit is de link naar deze bijlage: http://www.boomplaza.nl/hoogeveen/dewesterkim

We delen ons leven en vinden het fijn om samen te zijn. Elke maandagmorgen komen we in de Vijverzaal bij elkaar om de week op christelijke wijze te beginnen. We organiseren activiteiten die we samen kunnen doen, zoals bingo, koersbal of handwerken maar bieden ook individuele activiteiten zoals een potje rummikub of een rondje fietsen op de duofiets. We overleggen met u wat u leuk vindt om te doen en proberen dan passende activiteiten te organiseren. Natuurlijk bent u niets verplicht!

Woont u niet in de Westerkim maar zou u wel eens even de deur uit willen? Ontmoet u graag andere mensen? Vindt u het leuk om mee te doen met activiteiten? Dan bent u van harte welkom in de Westerkim! U kunt dagelijks in ons restaurant een hapje mee-eten en deelnemen aan onze activiteiten. Wilt u meedoen aan een activiteit in de Westerkim? Neemt u dan telefonisch of per e-mail contact met ons op.

In de agenda onderaan deze pagina leest u per dag welke activiteiten er worden georganiseerd.

Voor meer informatie mag u ons ook altijd bellen (0528-264038), mailen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of kom langs bij de receptie (Bosboomstraat 26).

Graag tot ziens!