Bosboomstraat 26 Hoogeveen | Telefoon: 0528-264038 | info@westerkim.nl

Een High Tea, oftewel volgens sommige bewoners "Deftige thee"

 

Op zaterdag 12 augustus hadden een aantal collega’s van afdeling de Schuit bedacht om de bewoners wat leuks aan te bieden.

De zomervakantie kan voor bewoners lastig zijn omdat vaste gezichten worden gemist of omdat eigen familie misschien ook op vakantie is. Wij proberen het de bewoners altijd zo fijn mogelijk te maken maar daarom ook zeker tijdens deze vakantieperiode.

Wij hadden allerlei lekkers op tafel gezet, van heerlijke broodjes tot gevulde cakejes en van tompoucen tot slagroom soesjes. En dit noemden wij dan een High Tea. "Deftige thee" zoals een aantal bewoners dit noemden.

Verschillende soorten smaakjes thee dronken wij erbij en wat hebben we zitten smullen en wat hebben we een lol gehad. We hebben helaas net geen foto kunnen maken van een bewoner die een chocoladesoes zo netjes mogelijk probeerde te eten met mes en vork en uiteindelijk toch maar de soes in de handen nam en vervolgens het hele gezicht onder de chocoladesaus had zitten. Gelukkig kon mw. hier zelf ook erg om lachen.

Deze high tea viel zeker in goede aarde en is dus voor herhaling vatbaar.

Er bleef nog zoveel over dat wij collega’s van de andere afdelingen er bij riepen om ook hun bewoners van wat lekkers te voorzien.

Niet alleen de bewoners genoten hiervan maar wij ook.

Groetjes van Lydia, Gea, Dineke en Jacquelien

westerkim nieuwbouw

Agenda...

21 sept 2018

Bewoners die in hun appartement eten krijgen een dagmenu. Klik voor het dagmenu van deze week hier. En het menu van volgende week hier.

21 sept 2018

Bekijk hier het keuzemenu van deze week.